Direct zoeken

 
Vissersland 30

Kenmerken

 • € 225.000 k.k.
 • Koopgarant
 • Beschikbaar
 • Tussenwoning
 • 1964
 • 4
 • 3
 • 77 m²
 • 282 m³
 • 128 m²
 • field.Value
 • Ja

Beschrijving

Deze woning wordt aangeboden met de Koopgarantregeling!

Tussenwoning in Hoornaar met tuin op het Westen op een perceel van ca. 128 m2.

Begane grond:
Hal met trapopgang en trapkast; toilet; doorzon woonkamer, moderne open keuken (2021) voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trap naar zolder; 3 slaapkamers (12, 9 en 6 m2), allen met vaste kasten; badkamer met douche en wastafel.

Tweede verdieping:
Zolder met CV-opstelling, witgoedaansluiting en dakraam

Tuin:
De tuin is bereikbaar via een achterom. In de tuin is een stenen berging (8 m2).

De Koopgarantregeling is een sociaal product. KleurrijkWonen gebruikt dit product om doorstroming in haar bezit te krijgen maar ook om kansen te bieden aan starters op de kopersmarkt. Droomt u van een eigen huis? Een plek die u kunt inrichten en verbouwen naar uw eigen wensen? Maar is dit financieel misschien nét niet haalbaar? Dan kan de Koopgarantregeling voor u dé manier zijn om een woning te kopen!

Met Koopgarant koopt u een woning van KleurrijkWonen met een prijsverlaging van 25% op de taxatiewaarde. Dit heeft invloed op de hoogte van uw hypotheekbedrag, wat natuurlijk iedere maand scheelt in uw woonlasten. Tegenover deze lagere koopprijs staat dat u bij verhuizing de woning weer aanbiedt aan KleurrijkWonen. Die koopt de woning gegarandeerd van u terug, waarna we de economische waardeontwikkeling delen: 62,5% voor u en 37,5% voor de woningstichting. De waardeontwikkeling door verbouwingen aan uw huis - denk aan een dakkapel, een vaste trap, een nieuwe keuken/badkamer of uitbouw - blijft buiten de verdeling. De winst daarvan is helemaal voor u.

Koopgarant is een product van Stichting op Maat. Op hun website www.opmaat.nl en in de brochure vindt u uitgebreide informatie over Koopgarant en de voorwaarden om te kunnen kopen.

Inkomensgrens KleurrijkWonen: € 50.000,-
Uw gezamenlijke belastbaar inkomen (geïndexeerd met inflatiecorrectie) mag niet hoger zijn dan € 50.000,- per jaar.
Wij vragen om uw Verklaring geregistreerd inkomen 2021. U kunt deze opvragen bij de Belastingdienst (https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/werk-en-inkomen/content/hoe-kom-ik-aan-een-inkomensverklaring

Voorrang voor huurders van KleurrijkWonen
Huurders en eigenaren van sociale koop/koopgarantwoningen van KleurrijkWonen hebben voorkeur bij de toewijzing van een Koopgarantwoning. Uiteindelijk heeft de huurder of eigenaar met de langste woonduur de eerste mogelijkheid tot koop. Uiteraard nodigen wij ook starters op de kopersmarkt van harte uit om te reageren op een Koopgarantwoning!

Minimaal aantal personen: 3

U kunt tot 12 augustus 2022 reageren via www.woongaard.com. Reacties, die na deze datum binnenkomen, worden op datum van binnenkomst onderaan de kandidatenlijst toegevoegd.

Kaart & Buurt

Regeling:

Koopgarant

Bestanden