Direct zoeken

 
De Rietput 57

verkocht

Kenmerken

 • € 225.000 k.k.
 • Koopgarant
 • Verkocht
 • Tussenwoning
 • 1989
 • 3
 • 2
 • 92 m²
 • 137 m²
 • Energielabel C
 • field.Value
 • Ja

Beschrijving

De woning aan De Rietput 57 te Vuren wordt aangeboden met de Koopgarantregeling. De Koopgarantregeling is een sociaal product. KleurrijkWonen gebruikt dit product om doorstroming in haar bezit te krijgen maar ook om kansen te bieden aan starters op de kopersmarkt. Droomt u van een eigen huis? Een plek die u kunt inrichten en verbouwen naar uw eigen wensen? Maar is dit financieel misschien nét niet haalbaar? Dan kan de Koopgarantregeling voor u dé manier zijn om een woning te kopen!

Met Koopgarant koopt u een woning van KleurrijkWonen met een prijsverlaging van 25% op de taxatiewaarde. Dit heeft invloed op de hoogte van uw hypotheekbedrag, wat natuurlijk iedere maand scheelt in uw woonlasten. Tegenover deze lagere koopprijs staat dat u bij verhuizing de woning weer aanbiedt aan KleurrijkWonen. Die koopt de woning gegarandeerd van u terug, waarna we de economische waardeontwikkeling delen: 62,5% voor u en 37,5% voor de woningstichting. De waardeontwikkeling door verbouwingen aan uw huis - denk aan een dakkapel, een vaste trap, een nieuwe keuken/badkamer of uitbouw - blijft buiten de verdeling. De winst daarvan is helemaal voor u.
Koopgarant is een product van Stichting op Maat. Op hun website www.opmaat.nl en in de brochure vindt u uitgebreide informatie over Koopgarant en de voorwaarden om te kunnen kopen.

Verklaring geregistreerd inkomen 2021
Bent u de eerste kandidaat, dan verzoeken wij u vriendelijk vóór bezichtiging de Verklaring geregistreerd inkomen 2021 van alle personen met een inkomen, alvast op te sturen naar ons. Dit formulier kunt u gratis opvragen bij de Belastingdienst; Ook online aanvragen is mogelijk.

Inkomensgrens KleurrijkWonen: € 50.000,--
Uw (gezamenlijke) geregistreerd inkomen (geïndexeerd met inflatiecorrectie) mag daarbij niet hoger zijn dan € 50.000,- per jaar.

Voorrang voor huurders van KleurrijkWonen
Huurders en eigenaren die een huurwoning, Sociale koop- of Koopgarantwoning van KleurrijkWonen achterlaten, hebben voorrang bij de toewijzing van een Koopgarantwoning. Uiteindelijk heeft de huurder of eigenaar met de langste woonduur de eerste mogelijkheid tot koop. Uiteraard nodigen wij ook starters op de kopersmarkt van harte uit om te reageren op een Koopgarantwoning!

Uitschrijven bij Woongaard
U wordt door de corporatie bij Woongaard uitgeschreven als u de woning definitief gaat kopen. Om in de toekomst voor een andere woning in aanmerking te komen, moet u zich opnieuw inschrijven.

Bezichtiging
De eventuele kandidaat wordt uitgenodigd voor een bezichtiging op dinsdag 7 juni 2022 om 09.30 uur. De kandidaat ontvangt vrijdag 3 juni 2022 een uitnodiging per mail.
U kunt tot en met woensdag 1 juni 2022 reageren. Reacties, die na deze datum binnenkomen, worden op datum van binnenkomst onderaan de kandidatenlijst toegevoegd.

Hypotheekadvies
Heeft u al een hypotheekadvies gesprek gehad en weet u wat uw financiële mogelijkheden zijn? Zo nee, dan adviseren wij u om voor de bezichtiging contact op te nemen met een hypotheekadviseur, zodat u weet wat uw financiële mogelijkheden zijn voor het kopen van een woning.

Kaart & Buurt

Regeling:

Koopgarant