Direct zoeken

 
Glashof 36

Kenmerken

 • € 315.000 k.k.
 • Koopgarant
 • Beschikbaar
 • Tussenwoning
 • 2006
 • 6
 • 5
 • 128 m²
 • 446 m³
 • 132 m²
 • / /
 • field.Value
 • Ja

Beschrijving

Deze woning wordt aangeboden met de Koopgarantregeling!

Eindwoning in Leerdam-West met tuin op het noordwesten op een perceel van ca. 132 m2.

Begane grond:
Entree; hal met meterkast; trapopgang en toilet; woonkamer (27 m2) met trapkast en openslaande deur naar de tuin. Open keuken met diverse inbouwapparatuur (vaatwasser, inbouw koelkast en vriezer, RVS afzuigkap, oven, magnetron en gaskookplaat). De woning beschikt over 12 PV-panelen.

Eerste verdieping:
Overloop met 3 slaapkamers (16, 8 en 6 m2); Badkamer met wastafel, toilet, radiator en douche met thermostaatkraan.

Tweede verdieping:
De zolder is bereikbaar via een vaste trap en heeft 2 extra slaapkamers (8 en 14 m2) waarvan één met dakkapel. Op de overloop van de zolder bevinden zicht de CV ketel (Intergas bouwjaar 2006), Mechanische ventilatie unit en omvormer.

Tuin:
Tuin op het noordwesten bereikbaar via achterom. In de tuin is een houten berging (8 m2).

De Koopgarantregeling is een sociaal product. KleurrijkWonen gebruikt dit product om doorstroming in haar bezit te krijgen maar ook om kansen te bieden aan starters op de kopersmarkt. Droomt u van een eigen huis? Een plek die u kunt inrichten en verbouwen naar uw eigen wensen? Maar is dit financieel misschien nét niet haalbaar? Dan kan de Koopgarantregeling voor u dé manier zijn om een woning te kopen!

Met Koopgarant koopt u een woning van KleurrijkWonen met een prijsverlaging van 25% op de taxatiewaarde. Dit heeft invloed op de hoogte van uw hypotheekbedrag, wat natuurlijk iedere maand scheelt in uw woonlasten. Tegenover deze lagere koopprijs staat dat u bij verhuizing de woning weer aanbiedt aan KleurrijkWonen. Die koopt de woning gegarandeerd van u terug, waarna we de economische waardeontwikkeling delen: 62,5% voor u en 37,5% voor de woningstichting. De waardeontwikkeling door verbouwingen aan uw huis - denk aan een dakkapel, een vaste trap, een nieuwe keuken/badkamer of uitbouw - blijft buiten de verdeling. De winst daarvan is helemaal voor u.

Koopgarant is een product van Stichting op Maat. Op hun website www.opmaat.nl en in de brochure vindt u uitgebreide informatie over Koopgarant en de voorwaarden om te kunnen kopen.

Inkomensgrens KleurrijkWonen: € 50.000,-
Uw gezamenlijke belastbaar inkomen (geïndexeerd met inflatiecorrectie) mag niet hoger zijn dan € 50.000,- per jaar.
Wij vragen om uw Verklaring geregistreerd inkomen 2020. U kunt deze opvragen bij de Belastingdienst (https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/werk-en-inkomen/content/hoe-kom-ik-aan-een-inkomensverklaring

Voorrang voor huurders van KleurrijkWonen
Huurders en eigenaren van sociale koop/koopgarantwoningen van KleurrijkWonen hebben voorkeur bij de toewijzing van een Koopgarantwoning. Uiteindelijk heeft de huurder of eigenaar met de langste woonduur de eerste mogelijkheid tot koop. Uiteraard nodigen wij ook starters op de kopersmarkt van harte uit om te reageren op een Koopgarantwoning!

Minimaal aantal personen: 3

U kunt tot 18 januari 2022 reageren via www.woongaard.com. Reacties, die na deze datum binnenkomen, worden op datum van binnenkomst onderaan de kandidatenlijst toegevoegd.

Heeft u al een hypotheekadvies gesprek gehad en weet u wat uw financiële mogelijkheden zijn? Zo nee, dan adviseren wij u om voor de bezichtiging contact op te nemen met een hypotheekadviseur, zodat u weet wat uw financiële mogelijkheden zijn voor het kopen van een woning.

Kaart & Buurt

Regeling:

Koopgarant